Lord of the Wings

Lord of the Wings

Foodbar Lord of the Wings is een trendy frituur in Menen

Bent u op zoek naar een hippe frituur of trendy foodbar in Menen? Kom dan zeker eens langs bij Foodbar Lord of the Wings, een uniek adresje in de streek. Van frituursnack tot pasta van crispy chicken tot burgers, alles is hier dagvers en met passie bereid.

Heerlijke suggesties

Binnen in het gezellig interieur is er plaats voor 40 personen. Foodbar Lord of the Wings heeft ook een ruim en zonnig terras dat heel het jaar door open is. U kan bij ons genieten van een lekker aperitief en exclusieve bieren tijdens uw maaltijd.

Op de kaart vindt u een gevarieerde keuze van gerechten en dranken aan democratische prijzen. Deze trendy foodbar pakt ook uit met heerlijke suggesties, zoals de chickens die op een speciale manier voorbereid zijn. Uniek in de streek en heel gekend!

Supervriendelijke service

We hebben veel vaste en trouwe klanten uit Menen en omstreken die hier graag weerkeren. Allemaal weten ze onze lekkere keuken, vlotte bediening en klantvriendelijke service sterk te waarderen.

Dit hippe frituur in Menen biedt haar klanten ook een spaarkaart aan. Een volle kaart geeft recht op € 5 korting bij de volgende aankoop.

Take Away

Wil u liever thuis genieten van onze specialiteiten? Dan bieden wij ook Take Away aan. Let wel, zeker telefonische bestellen tussen 10u en 11u30. Nog snel iets opzoeken op internet of de kinderen rustig met hun tablet laten spelen? Geen probleem, in de zaak is wifi aanwezig.

Foodbar Lord of the Wings beschikt bovendien over een ruime parking, zodat u geen parkeerplaats hoeft te zoeken. Bekijk zeker ons culinair nieuws en onze pagina in beeld met mooie foto’s van onze foodbar.

 

Foodbar Lord of the Wings
Grote Markt 33
B-8930 Menen
+32 56 22 53 11
foodbarlordofthewings@gmail.com
www.foodbarlordofthewings.be
Facebook